100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven

Willeke gaat al jaren als vrijgezel door het leven. Haar werk komt altijd op de eerste plaats. In een interview vertelt zij erover...

Willeke Alberti

Willeke Alberti is de artiestennaam van Willy Verbrugge. Ze is bekend als Nederlands zangeres en actrice. Op 11-jarige leeftijd maakte Alberti al haar musical debuut bij de musical Duel om Barbara en in 1963 kwam haar eerste hit Spiegelbeeld uit. Vervolgens was de zangeres te zien in verschillende films en televisieprogramma’s als De kleine waarheid, Oom Ferdinand en de toverdrank en Goede tijden, slechte tijden. Ze was in 2016 te zien in De Beste Zangers van Nederland. Heel Nederland is gek op Willeke.

Voor alles is een leeftijd

Momenteel is Willeke 79 jaar oud en zij gaat al jaren als vrijgezel door het leven. In een interview met Weekend wordt gevraagd waarom de zangeres nog steeds single is. Zij antwoordt: ‘Daar heb ik voor gekozen. Het is heel moeilijk voor een man om met iemand te zijn die altijd met haar werk bezig is. Dat vind ik een van de leukste dingen, werken. Voor de zorg wil ik altijd blijven werken, dat vind ik het allerleukste, maar ik merk wel: voor alles is een leeftijd.’ Ondanks het feit dat zij vrijgezel is, voelt Willeke zich niet eenzaam. Dit komt mede dankzij haar kinderen en kleinkinderen. Wat is het toch een hardwerkende powervrouw.

Bron en Beeld: Weekend

Delen

Meer over Willeke Alberti

Willeke Alberti: 'Het enige wat ik nu nog kan doen is overleven'
Willeke Alberti: ‘Het enige wat ik nu nog kan doen is overleven’
Willeke Alberti vertelt in emotioneel gesprek over grote verliezen
Willeke Alberti vertelt in emotioneel gesprek over grote verliezen
Lees alle artikelen over Willeke Alberti