100%NL Magazine Loiza Lamers

Dít is de nieuwe liefde van Loiza Lamers!

Loiza Lamers is verliefd! Op Instagram post ze een kussende foto. Dit is de nieuwe liefde van Loiza!

Nieuwe liefde van Loiza

Loiza Lamers heeft de liefde gevonden bij de 28-jarige Jelle Ploeg. Met een kussende foto op Instagram maakt ze de relatie officieel. Bij de foto plaatst Loiza een hartje.

Je ziet de romantische foto van Loiza en haar nieuwe liefde hieronder.

Jeugdfoto

Loiza is een echte powervrouw. Dat weten we maar al te goed. Een tijdje geleden postte ze een foto van zichzelf van voor haar transitie.

Loiza: ‘Nooit gedacht dat ik een foto zou posten van mezelf als klein jongetje. Het is geen geheim hoe ik geboren ben, maar toch heb ik nooit zo’n foto op Instagram gedeeld van mezelf omdat IK DOODBANG WAS.’, schrijft Loiza bij de foto’s.

Broers en zussen

Loiza heeft altijd een hele goede band gehad met haar ouders en broer en zus. Aan Libelle liet haar moeder destijds weten: ‘Luus maakt een oermoedergevoel in mij los. Ik wil haar behoeden voor onheil. Ze moet al zo veel moeite doen om geaccepteerd te worden dat ik haar wil beschermen en helpen waar ik kan. Maar voor een kind is het helemaal niet erg om af en toe onderuit te gaan, daar leer je van. Bij Luus lukte me dat niet. Ik liet haar niet de fouten maken die ik mijn andere zoon en dochter wel liet maken. Ik stond al klaar met mijn enorme vangnet voordat ze kon vallen.’

Bron en Beeld: Instagram Loiza Lamers