100%NL Magazine Lieke Martens
Delen

Lieke Martens is getrouwd in Spanje en deelt prachtige foto’s

Lieke Martens en Benjamin van Leer zijn getrouwd. Het voetbalkoppel deelt prachtige foto's op Instagram!

Lieke Martens

Lieke Elisabeth Petronella Martens (16 december 1992) is een Nederlandse profvoetbalster. Op vijfjarige leeftijd begon Lieke met voetballen. Rond haar achtste kreeg ze haar eerste uitnodiging voor een regionaal KNVB-Elftal. In de zomer van 2009 maakte ze op 16-jarige leeftijd de overstap naar sc Heerenveen om te gaan spelen in de Eredivisie. Op 22 augustus 2011 maakte Lieke haar debuut bij het Nederlands elftal. Lieke speelt momenteel bij Paris Saint-Germain. In 2017 werd de Limburgse nog Europees kampioen met de Oranjevrouwen én werd ze verkozen tot beste speelster ter wereld. I

Benjamin van Leer

De dertigjarige Lieke en de 31-jarige Benjamin zijn zo’n vijf jaar samen. In 2021 liet het koppel weten dat ze zich hadden verloofd. Ook Benjamin komt uit de voetbalwereld. Hij begon als keeper bij het beloftenelftal van PSV en speelde later voor Roda JC, Ajax, NAC Breda en Sparta Rotterdam.

Getrouwd!

Voetbalster Lieke Martens is getrouwd. Dat laat de sterspeler weten op haar Instagram. Samen met haar liefje Benjamin van Leer, die ze vanaf nu haar man mag noemen, straalt ze op de foto’s. Ze zijn in Spanje getrouwd en dat leverde prachtige beelden op. Je ziet ze hier.

https://www.instagram.com/p/CtcADwrt3bY/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Lieke Martens

Delen

Meer over Lieke Martens

JA IK WIL: Voetbalster Lieke Martens ten huwelijk gevraagd!
JA IK WIL: Voetbalster Lieke Martens ten huwelijk gevraagd!
Dit is de leuke (en voetballende) man van Lieke Martens!
Dit is de leuke (en voetballende) man van Lieke Martens!
Lees alle artikelen over Lieke Martens