Lieke Martens zorgt voor grote winst FC Barcalona!
Delen

Lieke Martens zorgt voor grote winst FC Barcalona!

Lieke Martens, voetbalster bij FC Barcelona en het Nederlands elftal, is momenteel in bloedvorm! Zo won FC Barcelona afgelopen week in de finale van de Champions League, en speelde Lieke een grote rol in de overwinning.

Historisch moment

De overwinning van de vrouwenploeg van FC Barcelona is niet zo maar een overwinning, maar de eerste vrouwenploeg in Barcelona die de Champions League wint. Voor Lieke was het een droom, en wat is ze blij dat deze is gekomen! De Engelse ploeg Chelsea werd in de finale gemakkelijk weggespeeld door Martens en haar ploeggenoten.

Trofee foto’s

Lieke deelt onwijs veel te gekke foto’s van haar team, de overwinning, maar waar zij echt niet meer vanaf kan blijven is de trofee! Ze schrijft dan ook bij haar foto: “I can’t stop making pictures with this trophy!”. Puur geluk straalt Lieke Martens uit op al haar gedeelde foto’s op Instagram.

Zinzi Model

Lieke is naast geweldig voetbalster ook een hele knappe verschijning. Daarom mag Lieke het gezicht zijn van het sieraden mark Zinzi. Lieke deelt prachtig mooie foto’s op haar Instagram van de samenwerking met het merk.

Liekes Carrière

Lieke begon al heel vroeg met voetballen. Op 5-jarige leeftijd begon Lieke in Bergen, en op 16-jarige leeftijd maakte ze de stap naar de Eredivisie. In de zomer van 2011 speelde ze voor het eerst mee in het Nederlands Elftal. In 2017 werd Lieke de beste voetbalster van de wereld na de Europese titel met de leeuwinnen. In 2018 begon Lieke aan haar avontuur bij FC Barcelona, waar Lieke en haar ploeggenoten afgelopen week een grote overwinning behaalde.

Echte liefde!

Sinds 2018 heeft Lieke de liefde gevonden, en ze zijn dolgelukkig samen! Lieke en haar vriend Benjamin delen de passie voor voetbal, want Benjamin is zelf doelman bij Sparta Rotterdam. Ze zien elkaar weinig en dit is soms moeilijk, vertelt Lieke. De schattige gezinsuitbreiding van Lieke en Benjamin is alweer een jaar geleden.

Bron en Beeld: Instagram

Delen