100%NL Magazine Lieke van Lexmond
Zie ook:
Delen

WOW: Lieke van Lexmond showt lichamelijke transformatie!

Lieke van Lexmond heeft de afgelopen periode keihard gewerkt aan haar lichaam en conditie en showt vol trots haar transformatie!

Lieke van Lexmond

Op jonge leeftijd stal Lieke van Lexmond de harten van heel Nederland met haar rol als Charlie Fischer in Goede Tijden, Slechte Tijden. Sindsdien heeft Lieke de Nederlandse entertainmentwereld veroverd. Acteren, presenteren en zelfs zingen: Lieke kan het allemaal!

Naast haar drukke baan heeft Lieke daarnaast ook nog een gezin. Samen met haar man Bas van Veggel heeft ze twee zoontjes: Vik en Zef. Benieuwd naar de schattige jongetjes? Foto’s van de kinderen van Lieke van Lexmond vind je hier!

Lichamelijke transformatie

Op werkgebied heeft Lieke het de afgelopen tijd het iets rustiger aan gedaan dus had Lieke alle tijd om te werken aan haar gezondheid. En dat heeft ze dan ook zeker gedaan, Lieke heeft een ware transformatie ondergaan!

Lieke is apetrots op haar nieuwe lichaam en deelt op Instagram twee foto’s in bikini. En wow: ze ziet er geweldig uit! Zelf laat Lieke hierover weten: ’10 kilo afgevallen door een gezondere en actievere levensstijl. Het vereist absoluut enorme discipline en doorzettingsvermogen, maar was het voor mij echt helemaal waard. Een echte lifestyle verandering waar ik niet meer zonder wil en kan.’

Het jaar 2024 is voor Lieke dan ook heel goed begonnen en ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. ‘Ik voel me fit, sterk, wandel, tennis, zwem, til mijn boodschappen met gemak en kan actief met mijn kids zijn. Voor de duidelijkheid: ik promoot dit niet omdat ik vind dat iedereen een bepaald lichaam moet hebben, maar gun wel iedereen om zich fit te mogen voelen.’

Benieuwd naar de transformatie van Lieke? Die zie je hieronder!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Bron en Beeld: Instagram Lieke van Lexmond

Delen

Meer over Lieke van Lexmond

Na maandenlange afwezigheid doorbreekt Lieke van Lexmond de stilte
Na maandenlange afwezigheid doorbreekt Lieke van Lexmond de stilte
Binnenkijken nu het nog kan, bij Lieke van Lexmond
Binnenkijken nu het nog kan, bij Lieke van Lexmond
Lees alle artikelen over Lieke van Lexmond