100%NL Magazine Lieke van Lexmond
Zie ook:
Delen

LOOKING GOOD: Compleet nieuwe look voor Lieke van Lexmond!

Lieke van Lexmond ziet er ge-wel-dig uit! Ze is druk bezig met de opnames voor The Voice Senior en kreeg van make-up artiest Xelly Cabau een make-over.

Fris, jong en rocking!

‘Heb deze vrouw een heel andere soort glam gegeven gister, Fris jong en rocking!’, schrijft Xelly bij de foto van Lieke met een prachtig kapsel en make-uplook. Ook Lieke deelt dezelfde foto op Instagram. De haren van Lieke zijn duidelijk iets blonder en ook haar make-up is prachtig.

Complimentenregen

‘Yes vandaag nog meer kandidaten ontmoet voor The Voice senior en dat was echt een feest. Heerlijke verhalen, leuke mensen’, schrijft Lieke bij de foto. Ze wordt overladen door reacties van haar vrienden, collega’s en volgers. Zo schrijft Ellemieke Vermolen ‘Knapppp’ en vindt Kim Feenstra de haren van Lieke prachtig, maar ook haar charisma. Want Lieke straalt natuurlijk ook al van zichzelf.

Gezin

Lieke is al bijna 8 jaar samen met haar grote liefde Bas van Veggel. In september 2014 werd hun liefde verzegeld met de geboorte van hun zoontje Vik die dit jaar alweer 7 wordt. In 2017 kwam jongste zoon Zef ter wereld. Lieke focust zich sinds vorig jaar weer volop op haar carrière en heeft in meerdere films gespeeld en houdt zich nu bezig met The Voice Senior.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Lieke van Lexmond

WOW: Lieke van Lexmond showt lichamelijke transformatie!
WOW: Lieke van Lexmond showt lichamelijke transformatie!
Na maandenlange afwezigheid doorbreekt Lieke van Lexmond de stilte
Na maandenlange afwezigheid doorbreekt Lieke van Lexmond de stilte
Lees alle artikelen over Lieke van Lexmond