100%NL Magazine Linda de Mol
Zie ook:
Delen

Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’

De feestdagen komen er alweer bijna aan en hoewel Linda daar ook intens van kan genieten, brengen deze dagen ook een hoop emoties met zich mee.

Linda de Mol

Het is dé media-familie van Nederland: familie de Mol. Met aan het hoofd van de familie: John de Mol jr. Hij is een media-magnaat, ondernemer en bedenker van verschillende populaire programma’s zoals The Voice.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de zus van John: Linda de Mol. Minstens net zo succesvol als haar broer John. Linda heeft haar eigen mediaplatform LINDA., presenteert verschillende programma’s en is bedenker van talloze succesvolle films en series. Een bezige bij!

Emotioneel wiebelig

De feestdagen komen er weer aan en daarom ging Linda’s editorial in haar eigen magazine LINDA. dit keer over de feestdagen. Zo schrijft Linda dat zij altijd dol is geweest op feestdagen, maar zij wordt er ergens ook wel een beetje ongemakkelijk van.

Linda legt uit dat zij haar ouders heel erg mist rond deze tijd. Linda’s moeder is een dag voor kerst begraven en daarom is zij ’emotioneel wiebelig’ die dagen. ‘Maar ook omdat kerst betekent dat er alwéér een jaar voorbij is, en de tijd gaat al zo gruwelijk snel’, legt Linda uit.

Gezin samen

Kerst is natuurlijk het fijnste als je met de hele familie bij elkaar zit. Dit is voor Linda vaak een lastige opgave, want haar zoon en dochter hebben verkering en daarom moet zij rekening houden met haar schoondochter en -zoon. ‘Bovendien ben ik gescheiden, dus moet er ook kersttijd zijn voor papa en zijn kant van de familie. Maar als het dan lukt en ik zit met mijn hele familie, waar ik goddank goed en hecht mee ben, aan een gezellig gedekte tafel met de kaarsjes en de kerstboom aan, dan kan ik er ook intens van genieten.’ Tijdens het kerstdiner staat het album van de Carpenters op en bekende familieverhalen worden voor de zoveelste keer verteld. Hier krijg Linda warme gevoelens van en zij kijkt er onwijs naar uit. Dat begrijpen wij heel goed…

Bron en Beeld: LINDA.

Delen

Meer over Linda de Mol

Noa Vahle zet jarige moeder in het zonnetje: 'Mijn grootste voorbeeld'
Noa Vahle zet jarige moeder in het zonnetje: ‘Mijn grootste voorbeeld’
FOTO'S: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen innig gespot
FOTO’S: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen innig gespot
Lees alle artikelen over Linda de Mol