100%NL Magazine Romee Strijd
Zie ook:
Delen

Dít filmpje van Romee’s dochter maakt in één klap jouw weekend goed

Romee deelde een video van haar jongste dochtertje en daar kregen wij een glimlach van op ons gezicht. Wat een heerlijk kind..

Romee Strijd

Romee strijd is één van Nederlands mooiste vrouwen, die jaren model voor onder andere Victoria’s Secret is geweest en nog steeds straalt op fotoshoots. Het topmodel heeft al jaren een relatie met Laurens van Leeuwen, de zoon van presentator Bert van Leeuwen. In 2018 trouwden het stel en in 2020 kregen werden zij voor de eerste keer ouders van een dochter, Mint. Vorig jaar werd het stel opnieuw ouders van een dochter, June.

Schaterlach

Romee deelt regelmatig foto’s en video’s van haar twee dochters en haar volgers gaan keer op keer door het dak bij het zien van hun blije, schattige gezichtjes. Dit keer deelde Romee een video van haar jongste dochtertje en daardoor is ons weekend in één keer goed. Romee haalt June’s speen uit haar mond en vanaf dat moment begint zij te schaterlachen. ‘Goedemorgen van deze kleine zonneschijn’, schrijft Romee eronder. Haar lieve lach, tevreden blik en schattige onderkin zijn echt om bij weg te smelten. Hier wordt toch iedereen vrolijk van?

 

Bron en Beeld: Instagram Romee Strijd.

Delen

Meer over Romee Strijd

DIT WIL JE: Gratis overnachting in de luxueuze villa van Romee Strijd!
DIT WIL JE: Gratis overnachting in de luxueuze villa van Romee Strijd!
WOW: Romee Strijd vergelijkt zich met dochter en wij zien geen verschil
WOW: Romee Strijd vergelijkt zich met dochter en wij zien geen verschil
Lees alle artikelen over Romee Strijd