100%NL magazine Maik de Boer
Zie ook:
Delen

Maik de Boer deelt emotioneel bericht: ‘Ik zag geen leven zonder hem. Therapie hielp’

Onder een prachtige jeugdfoto op Instagram schrijft Maik de Boer een heftig bericht waarmee hij iedereen raakt.

Maik de Boer

Maik de Boer is bekend als Nederlands stylist. Voor de Boer aan de slag ging in de mode en kleding werkte hij tien jaar in hotellerie. Zijn carrière als stylist begon pas echt bij VARA, waar hij verschillende BN’ers aankleedde. De Boer was ook onder andere betrokken bij de programma’s Koffietijd, GTST en Dancing with the Stars. Hij was echter ook zelf op televisie te zien in onder andere de TV KantineRanking the Stars en RTL Boulevard.

Therapie

Maik geniet van het leven en alles wat op zijn pad komt. Dagelijks deelt hij de mooiste en leukste foto’s en video’s vanuit zijn woonplaatsen Barcelona en Amsterdam. Geweldig om te volgen.

Gisteren deelde hij een ander soort post op Instagram. Eentje waarmee hij iedereen raakte. Onder een prachtige jeugdfoto schrijft hij: ‘Toen ik mezelf uithongerde nadat het uit ging met m’n grote liefde. Liefdesverdriet heb ik als heel intens ervaren. Het was per slot van rekening de eerste man waar ik mee samen was en moest nog een hoop leren. Waar ik achterkwam, is dat ik van hem meer hield dan van mezelf. Ik zag geen leven zonder hem. Therapie hielp en als ik vandaag in de spiegel kijk ben ik blij en trots op wat ik zie.’ Wat heftig en ontroerend zeg. Maik mag heel trots zijn op zichzelf.

Bron en Beeld: Instagram Maik de Boer

Delen

Meer over Maik de Boer

ZIEN: Zo zag Maik de Boer er vroeger uit
ZIEN: Zo zag Maik de Boer er vroeger uit
Dans samen met Maik de Boer de corona-dans!
Dans samen met Maik de Boer de corona-dans!
Lees alle artikelen over Maik de Boer