OM TE GIEREN: Make-up look van Fred van Leer maakt tongen los
Zie ook:
Delen

OM TE GIEREN: Make-up look van Fred van Leer maakt tongen los

Fred van Leer postte deze ochtend een hilarische foto met een make-up look uit vervlogen tijden. Op de foto is Fred haast onherkenbaar! Wat vinden jullie van deze look?

Hilarische make-up look

Wie deze ochtend moeite heeft met wakker worden moet eigenlijk even op de Instagram van Fred van Leer gaan kijken. De styliste deelt namelijk een hilarische foto van zichzelf. Zoals bekend was Fred in zijn vroegere jaren actief als dragqueen. Zijn droom kwam dan ook uit toen hij gevraagd werd als presentator van het populaire programma ‘RuPaul’s Drag Race’.

‘TBT ….. de tijd voor Miss Envy Peru en de tijd met Miss Envy Peru’, schrijft Fred bij de foto’s. Miss Envy Peru is de winnaar van het vorige seizoen en verzorgt regelmatig de make-up van de presentator. De foto’s kunnen rekenen op een hoop reacties! Zo schrijft Patrick Martens: ‘Die eerste foto! #smelt’.  Je ziet de foto’s hieronder, wat vinden jullie van Fred zijn look? 😉

Emotionele dag gisteren

Het was een hele mooie, maar ook een hele dag gisteren voor Fred van Leer. De overvaller die Fred van Leer vorig jaar november overviel in zijn eigen huis, stond gisteren voor de rechter. Tijdens de zitting kwamen veel pijnlijke herinneringen voor Fred naar boven. Een beladen dag voor Fred.

Gelukkig was daar zijn beste vriendin Nikkie Plessen met heel goed nieuws voor Fred! Tijdens een lunch werd een nietsvermoedende Fred verrast met het nieuws dat hij genomineerd is voor een Televizier-Ring als beste presentator! Fred: ‘Vandaag was een hele donkere dag maar mijn nominatie voor de @televizier presentator heeft er een andere zwaai aan gegeven. Lieve @nikkie_official ik had door niemand liever overvallen willen worden, en aan iedereen die op mij gestemd heeft … Dankjewel uit de grond van mij hart …. En om naast André van Duin en Arjan Lubach te mogen staan is voor mij al winst …’

Bron en Beeld: Instagram Fred van Leer

Delen

Meer over Fred van Leer

AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
Groot verlies voor Fred van Leer: 'Je zit voor altijd in mijn hart'
Groot verlies voor Fred van Leer: ‘Je zit voor altijd in mijn hart’
Lees alle artikelen over Fred van Leer