100%NL Magazine Edsilia Rombley gezin
Zie ook:
Delen

Dit zijn de man en bloedmooie dochters van Edsilia Rombley!

Edsilia Rombley straalt op dit moment als presentatrice van Het Eurovisie Songfestival in Rotterdam! Wat doet ze het goed samen met Jan, Chantal en Nikkie. Vanavond is ze weer te zijn tijdens de finale van Het Eurovisie Songfestival. Ze heeft de hele week in een bubbel gezeten en daardoor haar gezin moeten missen. Wij delen daarom een paar mooie foto's van het prachtige gezin van Edsilia!

Tjeerd Oosterhuis

Edsilia is dit jaar alweer 15 jaar getrouwd en al 20 jaar samen met grote liefde Tjeerd Oosterhuis! Misschien klinkt de naam je bekend in de oren? Dat kan wel kloppen! Het is namelijk de broer van Trijntje Oosterhuis. Tjeerd heeft ook een carrière in de muziek achter de rug net als zijn vrouw Edsilia. Hij behoorde namelijk tot de band Total Touch samen met zijn zus Trijntje. 

Twee dochters

Samen heeft het stel twee kinderen: Imaani en Aisa-Lynn. Imaani wordt in augustus alweer 11 jaar en Aisa-Lynn in september 8. Edsilia deelt niet vaak foto’s van haar dochters, maar onlangs plaatste ze een prachtige foto van haar meiden. ‘Trots op mijn meiden’, schrijft ze bij de foto.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Edsilia Rombley

Edsilia Rombley deelt foto's van gezinsgeluk in Londen
Edsilia Rombley deelt foto’s van gezinsgeluk in Londen
ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
Lees alle artikelen over Edsilia Rombley