100%NL Magazine total touch

Herken jij ze nog? William Rutten deelt een oude foto van Total Touch: Tjeerd en Trijntje Oosterhuis!

Fotograaf William Rutten kijkt terug op de release van het debuutalbum van Total Touch van 25 jaar geleden. Hij deelt een foto van twee van de bandleden: Trijntje Oosterhuis en broer Tjeerd!

Total Touch

Total Touch was dé Nederlandse band die eind jaren negentig doorbrak en een aantal hits scoorde. De band bestond onder andere uit Trijntje en haar broer Tjeerd Oosterhuis en achtergrondzangeressen Berget Lewis  en Caroline Dest. Herinner jij nog een paar liedjes die ze destijds uitbrachten? Denk bijvoorbeeld aan Somebody Else’s Lover en I’ll Say Goodbye. Het kon ook niet anders dat Trijntje en Tjeerd voor de lens van William Rutten hebben gestaan. Het is inmiddels alweer 25 jaar geleden dat deze foto is genomen. Zowel Tjeerd als Trijntje hebben een succesvolle carrière achter de rug. Trijntje als zangeres en Tjeerd als muzikant, componist en muziekproducent.

Gezinnen

Trijntje en Tjeerd hebben allebei prachtige gezinnen. Tjeerd is getrouwd met Edsilia Rombley, die zich op dit moment voorbereid op de presentatie van Het Songfestival. Samen kreeg het stel twee mooie dochters: Imaani en Aisa-Lynn. Trijntje is al een tijdje gelukkig met vriend Alvin Lewis. Samen kregen ze vijf jaar geleden een dochter, Maël. Trijntje heeft ook nog twee zoons en een bonuszoon: Eljah.

Bron en beeld: Instagram