100%NL Magazine Marlijn Weerdenburg
Delen

Marlijn Weerdenburg verliest haar moeder: ‘na een kort en plotseling ziektebed afscheid moeten nemen’

Heel droevig nieuws voor Marlijn Weerdenburg, haar moeder is overleden. Dit laat zij zojuist weten via Instagram.

Overlijden moeder

Gisteren gaat te boeken als een gitzwarte dag in het leven van Marlijn Weerdenburg en haar familie. Op Instagram laat Marlijn weten haar moeder plotseling te hebben verloren na een kort ziektebed. Bij het bericht deelt Marlijn een prachtige foto van haar moeder. Een jonge, mooie vrouw, nog in de bloei van haar leven.

Marlijn: ‘Dankbaar ben ik haar, voor haar onbaatzuchtigheid. Voor alle liefde, aandacht en zorg die ze aan mij en m’n naasten heeft gegeven. Ze is mijn grootste voorbeeld. En ook al zal ik haar nooit evenaren. Ik zal op zoek gaan, naar stukjes van haar in mij, van tijd tot tijd.’

Een ouder verliezen is altijd een verschrikkelijk iets, maar voor Marlijn is het nu extra pijnlijk nu zij bijna haar tweede kindje verwacht.  ‘Dubbel zo moeilijk te bevatten, zo aan het einde van mijn zwangerschap. We kunnen het zelf nog maar amper geloven dat ze er echt niet meer is.’ Wij wensen Marlijn en haar familie ontzettend veel sterkte toe.

Zwangerschap

Marlijn en haar vriend Paul verwachten dus een tweede zoontje. Ze hebben al een zoon Teun, die dolblij is dat er een kleintje bij komt. ‘Ik ben weer zwanger, van een tweede kindje. Ik vind het heerlijk dat Teun een broertje of een zusje krijgt. Hij wil zelf heel graag een zusje, vertelt hij me steeds’, vertelde Marlijn destijds tijdens een podcast. Inmiddels weet het gezin het geslacht van het tweede kindje, het wordt opnieuw een jongetje!

Een paar weken geleden postte Marlijn nog een mooie foto van haar groeiende babybuik.

Bron en Beeld: Instagram Marlijn Weerdenburg

Delen