Mart Hoogkamer dronken van geluk: 'Dit had ik nooit durven dromen'
Delen

Mart Hoogkamer dronken van geluk: ‘Dit had ik nooit durven dromen’

Het concert van Mart Hoogkamer in Rotterdam Ahoy op zaterdag 9 april is helemaal uitverkocht! Daarom geeft de zanger een dag eerder, op 8 april, een extra concert.

Extra show

De Ik Ga Zwemmen-zanger liet vandaag weten dat hij op 8 april een extra concert geeft in Rotterdam Ahoy. Dit maakte hij bekend via een video op social media.

“Lieve mensen, op vrijdag 8 april geef ik een extra show in Rotterdam Ahoy, zaterdag 9 april is helemaal uitverkocht. Ik kan het nog steeds niet geloven wat er allemaal gebeurt. Ik vond het al heel bijzonder om een show in Rotterdam Ahoy te mogen doen met mijn band. En dat daar nu nog een show bij komt, had ik nooit durven dromen. Het is een geweldige tijd voor mij, daar ben ik iedereen dankbaar voor.” Extra kaarten voor de show zijn nu verkrijgbaar.

Bekendheid Holland’s Got Talent

De 23-jarige zanger scoorde deze zomer een hit met zijn nummer ‘Ik Ga Zwemmen’. Maar in 2016 werd de zanger al bekend door zijn deelname aan het achtste seizoen van het programma Holland’s Got Talent. De jury was helemaal weg van de jonge volkszanger die toen nog maar 17 jaar oud was. Hij tekende daarna een contract bij Sony Music en er verschenen verschillende singles, waarvan een met Willeke Alberti. In 2017 wordt hij genomineerd als Grootste Talent voor een BUMA NL Award.

Viral

In augustus 2020 ging de zanger al wereldwijd viral. Hij was op vakantie in Spanje toen hij spontaan begon te zingen en gefilmd werd door zijn neef. De video ging viral en werd via Facebook meer dan 9 miljoen keer beken. “Het blijft maar gaan, niet normaal. Ik leef op dit moment in een droom,” jubelt de zanger.

Bron en Beeld: Instagram en Rosoriginal Photography RogierCharite

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer