100%NL Magazine Mattie Valk
Zie ook:
Delen

LIEFDE IN DE LUCHT: Mattie Valk deelt eerste kiekje met nieuwe vriendin

Hoewel Mattie zijn relatie in eerste instantie nog even geheim wilde houden, schreeuwt hij nu van de daken dat hij verliefd is.

Mattie Valk

Mattie Valk is een Nederlandse radio-dj. De meeste mensen kennen hem als radio-dj van Qmusic. Deze shows presenteert hij dagelijks met collega Marieke Elsinga en luisteraars vinden het iedere dag weer een feestje om de dag met deze twee vrolijke radio-dj’s te beginnen.

Mattie maakte eerder dit jaar bekend dat hij en Jamy, de vrouw waarmee hij 4 jaar samen is geweest, uit elkaar waren. Nu blijkt hij opnieuw in de wolken te zijn…

Nieuwe vriendin

Op Instagram deelde Mattie vandaag een foto met zijn nieuwe vriendin. ‘Kiki. Knapper en liever dan de kat’, schrijft een stralende Mattie erbij. Kiki is een collega van Mattie en Marieke. Tijdens de ochtendshow vertelde Mattie: ‘Ik ben hartstikke verliefd’, vertelt hij. Mattie laat weten dat hij en Kiki al een tijdje samen zijn. De radio-dj wilde zeker zijn van zijn relatie voordat hij dit nieuws met de wereld zou delen. ‘Maar ik weet het meer dan zeker. Ik ben gek op Kiki.’ Marieke is heel blij met dit liefdeskoppel bij de radio. ‘Het is jullie zo gegund. Elke keer als je erover praat, begin je te stralen’, zegt zij tegen Mattie. Wat een geluk! 

https://www.instagram.com/p/C0iwirqM2Pw/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Mattie Valk

Delen