header_FreekenFranka
Zie ook:
Delen

ZIEN: meegenieten van de Amerikaanse roadtrip van Freek Vonk en Franka Vedder!

Freek Vonk en zijn vriendin Franka Vedder maken een onvergetelijke reis door Amerika!

Shows gecanceld

Eigenlijk zou Freek vorige week beginnen aan een reeks van minstens 12 AFAS Live shows. In verband met de huidige maatregelen en beperkingen heeft Freek zijn shows nu voor het tweede jaar op rij moeten uitstellen. Natuurlijk baalt Freek ervan, maar hij blijft positief. Freek schrijft hierover op zijn Instagram: “Eigenlijk hadden we meer dan 50.000 mensen de komende vier dagen de tijd van hun leven willen geven. In plaats daarvan moeten we nog even geduld hebben. Dat hebben we, maar ik kan niet wachten om weer op dit podium te staan!!”

Roadtrippen door Amerika

Freek is niet bij de pakken neer gaan zitten en is samen met zijn vriendin Franka vertrokken naar Amerika! Samen maken zij een prachtige reis door het mooie land. “Off we go!!” schreef Freek vorige week onder een foto op zijn Instagram. Op de foto poseerden Freek en Franka voor een vliegtuig. Sindsdien is hun reis begonnen en hebben ze al veel gezien. Zo zijn ze al in Los Angeles geweest en zie je Franka in een echte Amerikaanse diner genieten van een milkshake. Franka deelt regelmatig leuke foto’s en video’s op haar Instagram en zo kunnen wij een beetje meegenieten van hun reis. Aan de foto’s te zien vermaken de tortelduifjes zich uitstekend! De twee zijn he-le-maal in love! Wat zien ze er verliefd uit!

Benieuwd naar de prachtige foto’s en video’s? Je ziet ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/CYLvtzOrKsK/?utm_source=ig_web_copy_link

Vakantie

Deze roadtrip is niet de eerste vakantie van het verliefde koppel. In oktober vorig jaar waren zij ook samen op vakantie en konden wij ook meegenieten van een heuse liefdesvakantie!

Bron en Beeld: Freek Vonk en Franka Vedder.

Delen

Meer over Freek Vonk

Freek Vonk over zijn relatiestatus: 'Ik ben gelukkiger dan ooit'
Freek Vonk over zijn relatiestatus: ‘Ik ben gelukkiger dan ooit’
OHNO: Freek Vonk brengt zichzelf opnieuw in levensgevaarlijke situatie
OHNO: Freek Vonk brengt zichzelf opnieuw in levensgevaarlijke situatie
Lees alle artikelen over Freek Vonk