100%NL Magazine Monique Westenberg moeder

Dit zegt de moeder van Monique over de breuk met André (en ze windt er geen doekjes om)

Het is al twee dagen lang het gesprek van de dag: de breuk tussen Monique Westenberg en André Hazes. Ook de moeder van Monique heeft er nu iets over losgelaten.

Moeder van Monique

Gisteren deelde Monique Westenberg een emotioneel statement op haar Instagram. Het is duidelijk dat de breuk voor Monique heel onverwachts is. Helaas voor Monique en André Junior is het niet de eerste keer dat André ervoor kiest om zijn gezin te verlaten. Maar als het aan Monique’s moeder ligt is het wel de laatste!

Op Instagram plaatste Monique een heel krachtig, maar tegelijkertijd ook emotioneel statement over de breuk. ‘Het vergt ontzettend veel kracht van mij om zonder dit zelf een plekje te kunnen geven, rechtop te blijven staan in deze hectiek’, schrijft Monique.

Onder haar post reageren veel volgers van Monique met opbeurende woorden en proberen haar een hart onder de riem te steken. Ook Monique’s moeder plaatst een reactie. Annemarie schrijft: ‘Wat ben ik trots op jou, dat jij mijn dochter bent. Je bent een fantastische moeder en een sterke vrouw. Beloof me één ding…neem hem nooooooit meer terug. Alleen maar liefde voor jou.’

100%NL Magazine

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg