Moïse Trustfull over vergelijking met moeder
Delen

Moïse Trustfull over vergelijking met moeder “Dan krijg ik het benauwd”

Moïse onthult dat het hebben van bekende ouders niet altijd in haar voordeel heeft gewerkt...

Gezin Quinty Trustfull

Heel veel Nederlanders worden iedere dag rustig wakker met een lekker kopje koffie, KoffieTijd én met presentatrice Quinty Trustfull. De goedlachse presentatrice is al sinds 2010 bij KoffieTijd te zien en niet meer weg te denken van de buis! Al jarenlang is Quinty getrouwd met haar grote liefde: voetballer Orlando Trustfull. Het gelukkige stel heeft twee kinderen: dochter Moïse en zoon Kayne.

Dochter Moïse

Moïse Trustfull timmert hart aan een carrière in de schijnwerpers en was te gast bij de podcast De Weg Naar Succes. Hier vertelde ze in gesprek met presentator Nino Wilkes openhartig over haar leven, de start van haar carrière en hoe zij het heeft ervaren om op te groeien met een bekende moeder. Naast het acteren heeft is de 27-jarige Moïse ook ondernemer. En hoewel je zou denken dat het hebben van een bekende moeder flink in je voordeel kan werken bij de start van je eigen carrière, heeft Moïse dit anders ervaren. Om de vergelijkingen met haar moeder zoveel mogelijk te vermijden, besluit Moïse te acteren, vertelt ze. “Mijn moeder presenteert dan ga ik acteren. Dan doe ik toch niet hetzelfde als mijn moeder. Want dat krijg je dan vaak te horen: ‘Dit doe je alleen, omdat je moeder dat ook doet.'”

Vergelijking met moeder

Toch wordt Quinty’s dochter nog steeds met haar vergeleken. “Dan krijg ik het alleen maar heel benauwd. Ik heb alleen maar het idee dat ik nog meer moet presteren, omdat ze al weten wie je bent.” Moïse heeft daarom ook niet het idee dat ze een stapje voor heeft op de rest omdat ze een bekende moeder heeft. “Zo voelt het voor mij allesbehalve. (…) Uiteindelijk zijn er met mij nog tien andere die auditie doen en over die anderen hebben ze geen mening. Het valt gewoon meer op alles wat ik doe. Of het nou positief is of negatief.”

Bron: De weg naar succes. Beeld: Instagram Moïse Trustfull

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull 'Zo onbeschrijfelijk mooi'
Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull ‘Zo onbeschrijfelijk mooi’
Quinty Trustfull verbluft volgers met waanzinnige yoga oefening!
Quinty Trustfull verbluft volgers met waanzinnige yoga oefening!
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull