100%NL Magazine Quinty

Quinty Trustfull

Carriere Quinty Trustfull

Quinty Regina Trustfull- van den Broek (6 oktober 1971) is bekend als Nederlands televisiepresentatrice en voormalig model. Toen Trustfull nog maar 8 jaar was werd ze gevraagd voor haar eerste modellenklus. Tijdens haar studie werkte ze ook als model en vanaf 1993 begon ze bij Veronica als omroepster. Trustfull presenteerde programma’s als de Nationale Teleloterij (1995), De 25 Grootste… en Eigen Huis & Tuin. Daarnaast was ze vanaf 2010 presentatrice bij Koffietijd samen met Loretta Schrijver. Ook was ze op tv te zien bij het programma Dancing in Ice, waarbij de tweede werd. Ze is amassadrice bij Pink Ribbon, de Nationale Postcode Loterij en Stichting DaDa. 

Familie

Quinty Trustfull is een echt familiemens. Zij is dan ook zo gek op de tijd die zij samen met de hele familie doorbrengt. Juist voor de presentatrice is het een tijdje extra moeilijk geweest om al haar geliefden steeds bij haar te hebben. Haar zoon Kayne studeerde jaren in Amerika, Quinty en haar man woonden een periode op een heel andere plek in Amerika en hun dochter Moïse woont in Nederland. Nu het hele gezin weer terug is in Nederland, is dat voor Quinty een extra geluksmomentje.

Liefdesleven

In 1994 trouwde Quinty van den Broek met voetballer Orlando Trustfull. In 2021 vierden Quinty en Orlando hun 25-jarig huwelijk. Daarbij schreef Quinty: “Een kwart eeuw! We zijn destijds getrouwd op Curaçao met Moise Trustfull als bruidsmeisje (hoe zoet). Mijn liefde, dankbaar voor jou in mijn leven”, vervolgt ze. Wat hebben we al mooie herinneringen gemaakt samen! Op naar de volgende 25 jaar met net zoveel liefde, warmte, gezelligheid & onze eigen humor. Making memories and growing old together.”