Monique over huwelijksaanzoek: 'voelde in iedere cel wat er ging gebeuren'
Zie ook:
Delen

Monique over huwelijksaanzoek: ‘voelde in iedere cel wat er ging gebeuren’

Gisteravond was het dan eindelijk zover: André Hazes vroeg zijn Monique Westenberg ten huwelijk. Op Instagram alle details van Monique over het huwelijksaanzoek!

Het was begin dit jaar hét nieuws van de dag: André Hazes en Monique Westenberg waren weer bij elkaar! Vanaf dat moment hebben de twee tortelduifjes elkaar niet meer losgelaten en zijn ze verliefder dan ooit! Gisterenavond haalde André alles uit de kast voor zijn Monique en vroeg hij haar ten huwelijk. Voor Monique natuurlijk een van de mooiste momenten van haar leven.

Het aanzoek gebeurde in het Wereld Museum in Rotterdam, zo laat Monique weten. Toen ze daar door een vriendin mee naartoe gelokt werd was het er muisstil, maar zodra ze binnen kwam zag ze allemaal kaarsjes, bloemen en ballonnen én natuurlijk haar prince charming gekleed in een smoking.

‘Ik liep vooruit de stille schemerige zaal in en op dat moment werd ik meegenomen in een sprookje. Op de piano werd “Time of my life” gespeeld (vanaf dat ik een klein meisje was is dat voor mij hét trouwliedje). Daar achter in die prachtige zaal stond mijn liefde, tussen tientallen witte kaarsjes, ballonnen en bloemen, in smoking! De meters naar hem toe waren zó spannend, want ik voelde natuurlijk in iedere cel wat er ging gebeuren.’

Uit Monique’s reactie blijkt dat André alles tot in de puntjes heeft geregeld. Hij heeft zelfs Monique’s vader gevraagd om haar hand, hoe romantisch! 12 december 2020 zal voor altijd een bijzondere datum blijven voor André en Monique. Wanneer het sprookjeshuwelijk zal plaatsvinden is nog niet bekend.

 

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg emotioneel over moederschap: 'Alle clichés zijn zo waar'
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg

Meer over Andre Hazes

LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes 'Ik vermoord je'
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes ‘Ik vermoord je’
Lees alle artikelen over Andre Hazes