100pmagazine_moniquesmit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Monique Smit geniet met volle teugen van eerste vakantie als gezin van 5

Monique's dochtertje Lovi is nog maar een paar weken oud, maar deze lieverd mag nu al genieten van haar eerste vakantie in het buitenland.

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Gezinsvakantie

Monique werd zo’n zes weken geleden moeder van haar derde kindje en eerste dochter, Lovi. De blonde zangeres zit al weken op een wolk en ook haar partner en zoontjes genieten van deze lieve meid. Monique’s oudste kinderen hebben nu herfstvakantie en daarom besloot het gezin hun koffers te pakken en te vertrekken naar de zon. Op Instagram deelt Monique dagelijks jaloersmakende kiekjes, waarop te zien is dat zij onwijs genieten van hun eerste vakantie als gezin van 5. Het zonnetje schijnt, Noah en Luca spelen veel in het water en Lovi ligt lekker in de kinderwagen. Zo’n vakantie als gezin van 5 smaakt vast en zeker naar meer!

100%NL Magazine Lovi

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

WAUW: Monique Smit straalt met prachtige, zwangere buik!
WAUW: Monique Smit straalt met prachtige, zwangere buik!
Monique Smit vol ongeloof: 'Ik weet gewoon oprecht niet wat me overkomt'
Monique Smit vol ongeloof: ‘Ik weet gewoon oprecht niet wat me overkomt’
Lees alle artikelen over Monique Smit