100%NL Magazine Monique Smit

Monique Smit showt waanzinnige haartransformatie in video!

Monique Smit deelt een video waarin ze haar waanzinnige haartransformatie laat zien. Wat een beauty!

Monique Smit

Als wij zeggen Volendamse schone, zingen, presenteren en kleine kleutertjes dan zeggen jullie natuurlijk: Monique Smit! De alleskunner is naast haar drukke baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen die ze samen heeft met haar vriend Martijn Molleman.

Mooie looks

Monique staat niet alleen bekend om al haar talenten, maar ook om haar prachtige looks! Ze houdt van panterprint, draagt altijd de mooiste en hipste kleding én haar haar zit altijd goed.

Vorig jaar deelde Monique al haar favoriete haarproducten met ons. Benieuwd naar welke dat zijn? Dat lees je hier. 🙂

Haartransformatie

Op Instagram wordt Monique veelvuldig gevraagd of zij hairextensions heeft en het antwoord is nee. Monique is zelf gewoon gezegend met een prachtige bos, lange haren! En daar is ze met recht heel erg trots op.

Een goede kapper is natuurlijk ook belangrijk en die heeft Monique dan ook. Op de Instagrampagina van Melissa de Boer zien we een waanzinnige video waarin Monique’s kapsel flink onder handen wordt genomen. En het eindresultaat mag er zeker zijn! Monique was al mooi, maar na deze transformatie is ze helemaal prachtig! Zo’n goede kapper willen wij natuurlijk allemaal wel! 😉

Je ziet de video van Monique’s haartransformatie hieronder.

Beeld: Instagram Monique Smit, Bron: Instagram Melissa de Boer