100pmagazine_moniquesmit

Monique Smit: ‘Wát een dag!’

Gisteren werden de spelers van FC Volendam door duizenden Volendammmer supporters onthaald in de haven van Volendam. Ook Monique Smit was bij dit spektakel aanwezig.

Gezin Monique Smit

Samen met haar grote liefde Martijn heeft Monique twee zoontjes: Noah en Luca. Monique heeft een ontzettend druk leven met haar carrière en de zorg over haar twee kinderen. Gelukkig neemt Monique ook veel quality time met haar gezin en ondernemen ze geregeld leuke uitjes! Zo was ze onlangs nog met haar gezin in Parijs, waar ze een bezoekje brachten aan Disneyland én bij de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain (PSG).

Volendam in eredivisie

Heel Volendam kleurde gisteren oranje, want na dertien jaar afwezigheid speelt FC Volendam volgend seizoen weer in de eredivisie. En dat werd groots gevierd! De spelers werden door duizenden supporters onthaald in de Volendamse haven. Daarna werden de spelers volgens traditie op de vissersboot de ‘Heen-en-Weer door het dorp gereden. Op weg naar het het Kras-stadion, waar zij tenslotte werden gehuldigd. Een prachtig gezicht!

‘Wát een dag!’

Monique Smit was samen met haar gezin aanwezig op de dijk van Volendam en legde dit spektakel vast. Bij de foto’s en video’s scheef ze ‘Wát een dag! Alles in mij leeft voor Volendam, daar is m’n hart aan verpand. Mijn bloed zal altijd oranje zijn, voor ’t mooiste dorp van Nederland. Dit is écht genieten.’

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.