100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit belaagd door moedermaffia op Instagram

Twee dagen geleden plaatste Monique Smit een hele leuke foto van zichzelf met haar zoontjes op de fiets. Op het eerste gezicht een hele onschuldige foto. Maar de moedermaffia op Instagram was het daar niet mee eens…

Monique zegt op haar story op Instagram: “Oke, diepe zucht. Nog even en ik zet gewoon geen privéfoto’s meer online. Want op alles hebben mensen commentaar, je kan het nooit goed doen.”

Ze vervolgt haar verhaal: “Ik ben een werkende moeder die het leuk vindt om sommige privé-momenten met jullie te delen. Ik vind dat namelijk zelf ook leuk om te zien bij andere mensen, maar op deze manier heb ik er geen zin in.”

De boosheid van haar volgers was allemaal gericht op de foto die een paar dagen geleden op Instagram plaatste. De volgers van Monique beklagen zich over de jurk van Monique die bijna tussen de spaken zit en haar oudste zoon die niet vast lijkt te zitten in zijn stoeltje. Monique besloot zichzelf te verdedigen onder de desbetreffende foto.

“De jurk liet ik alleen voor de foto even los, we maakten hier namelijk een tussenstop. Oh en blijkbaar moét ik er ook nog even bij vermelden dat als je goed kijkt Noah wel degelijk vast zit in zijn stoeltje(!) Hij haalt alleen zelf altijd zijn armen er uit, wat ik niet altijd in de gaten heb omdat ik nou eenmaal geen ogen in mijn achterhoofd heb zitten. Zou best makkelijk zijn ja.. Och jongens ik word hier zó moe van. Je zou toch nooit meer iets willen posten en je profiel lekker Privé houden als je tegenwoordig met álles rekening moet houden. Ik hoop dat jullie wel perfect zijn..”

Gelukkig heeft Monique ook heel veel leuke reacties gekregen en is haar ‘inbox ontploft’. Daar is ze heel dankbaar voor en ze belooft dat ze nog heel even privé foto’s gaat delen met haar volgers, voordat ze weer aan het werk gaat.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
Lees alle artikelen over Monique Smit