100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit showt geweldige metamorfose: ‘Weer eens wat anders’

Monique ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, maar gisteren haalde zij echt álles uit de kast. Wauw!

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Transformatie

Naar ons mening ziet Monique er áltijd goed en stralend uit, maar gisteren haalde zij echt alles uit de kast voor een prachtige look. Monique presenteerde namelijk een gala en zij showt de transformatie doormiddel van een video. Eerst poseert Monique in haar panter outfit en daarna zien wij haar met krullen in een zwarte, lange glitterjurk. ‘Weer eens wat anders dan met een knot op m’n hoofd in joggingpak op de bank vanavond..’, schrijft zij. Met een knot op je hoofd en in joggingpak ben je ook hartstikke knap hoor, Monique. 😉

Onder de video ontvangt Monique ongelooflijk veel lieve reacties.’Beautifull lady Monique Smit’, ‘Prachtig!!!!’ en ‘Schoonheid’, is een greep uit de reacties. Hier zijn wij het helemaal mee eens!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: '9 Months In - 9 Months Out!'
Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: ‘9 Months In – 9 Months Out!’
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
Lees alle artikelen over Monique Smit