100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop

Ook op vakantie wordt Monique herkend en aangezien haar fans niet meer stopten met zingen, zong Monique zelf ook een liedje mee.

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Gezin

De altijd lachende blondine heeft het niet alleen druk met haar carrière, maar ook met haar gezinsleven. Samen met haar partner Martijn Molleman heeft Monique drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. De balans tussen werk en privé is niet altijd even eenvoudig voor Monique, maar toch weet ze alle ballen steeds maar weer hoog te houden. Ze deelt vaak momenten uit haar gezinsleven op social media, waardoor fans een kijkje krijgen in haar wereld als moeder en partner. Monique is een supermama!

Hotel op z’n kop

Monique geniet momenteel met vrienden en kinderen van een heerlijke wintersport. De zangeres mag dan wel in een ander land zijn, maar ook daar wordt zij herkend. Fans in het hotel beginnen haar nummer te zingen terwijl zij rustig aan het eten is. Zij beginnen met z’n allen te dansen en dan krijgt Monique een microfoon in haar handen. Monique zingt zelf ook een liedje mee. Zij kan deze gezelligheid wel waarderen. Monique’s oudste zoon Noah vindt het allemaal een beetje ongemakkelijk. Zo schattig…

Wat ziet het er gezellig uit daar!

https://www.instagram.com/reel/C3i59GcoKOC/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: 'Wat een verandering in 10 jaar!'
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: ‘Wat een verandering in 10 jaar!’
Lees alle artikelen over Monique Smit