100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg laat alle hoofden draaien in strak leren jurkje

Op Instagram laat Monique Westenberg alle hoofden draaien in een waanzinnig leren jurkje.

Monique Westenberg

Ze is niet enkel bekend als de partner van André Hazes, maar heeft door de jaren heen haar eigen identiteit en stem gevestigd, zowel als liefhebbende moeder als gepassioneerde dierenliefhebber: Monique Westenberg.

Samen met André Hazes heeft Monique een schat van een zoon: de kleine Dre. Samen zorgen ze ervoor dat het Dre aan niets ontbreekt en maken ze de mooiste herinneringen. Zoals een waanzinnige trip naar Amerika een paar weken geleden! Hoe mooi die vakantie ook was, het heeft wel een nasmaak gekregen nadat André en Monique voor de rechter moesten verschijnen in een leerplichtzaak. Uiteindelijk hebben André en Monique een geldboete moeten betalen €900.

Strak leren jurkje

Op Instagram wordt Monique niet alleen geroemd om haar liefde voor dieren of voor haar zoon, maar ook om haar geweldige stijl. Ook deze keer weet ze haar volgers weer te verbazen met een waanzinnige look. Ze rockt een strak, paars leren jurkje en het staat haar geweldig.

Dat vinden Monique haar volgers ook. Ze reageren massaal met hartjes en overladen haar met complimentjes. ‘Je bent prachtig Monique!’, ‘Knap!’ en ‘Wat zien jullie er mooi uit!’, schrijven ze onder andere onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: 'Kankervrij!!!!!'
Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: ‘Kankervrij!!!!!’
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg