100%NL Magazine Montana Meiland
Zie ook:
Delen

WAUW: Binnenkijken bij de prachtige woning van Montana Meiland!

Op Instagram laat Montana Meiland haar volgers versteld staan met haar prachtige nieuwe woning!

Montana Meiland

Ze zijn al jaren een kijkcijferkanon: de familie Meiland. Het wijn-drinkende-klussende-gezin is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de showbizz en dat is maar goed ook. Heel Nederland heeft de familie Meiland in het hart gesloten. Martien en Erica Meiland zijn samen de ouders van twee dochters: Montana en Maxime.

Nieuwe fase

In het jaar 2023 staan veranderingen centraal voor Montana Meiland. Nadat haar relatie met Dirk na 8 jaar op de klippen liep is zij in ene weer vrijgezel en heeft ze zelf een ander huis gekocht.

Dit huis had nog niet de X-Factor, maar gelukkig voor Montana is zij onderdeel van de meest klussende en getalenteerde families van Nederland: de Meilandjes! Zowel Martien als Erica en natuurlijk ook Maxime helpen Montana waar ze kunnen en samen steken ze de handen uit de mouwen. Montana heeft maar geluk met zo’n topfamilie!

Prachtige Woning

Nadat Montana de sleutel heeft gekregen van haar nieuwe stek is ze volop bezig geweest met klussen. Ze sloot er zelfs voor eventjes haar eigen winkel voor. De handen uit de mouwen en de schouders eronder: Montana is on fire! En wat heeft het een mooi resultaat gebracht. Montana deelt wat prachtige beelden op haar Instagram. Ook haar volgers zijn enthousiast: ‘Goed bezig! Veel geluk in je nieuwe huis!’, ‘Meid wat een plaatje’ en ‘Zo mooi gedaan al!!’ schrijven ze allemaal. Je ziet de video’s hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Montana Meiland

Delen

Meer over Montana Meiland

OUCH: Flinke kritiek op ex-vriend Montana Meiland
OUCH: Flinke kritiek op ex-vriend Montana Meiland
Maxime en Montana Meiland delen jaloersmakende vakantiekiekjes in badkleding
Maxime en Montana Meiland delen jaloersmakende vakantiekiekjes in badkleding
Lees alle artikelen over Montana Meiland