WAUW: Dit is het mooie gezin van Najib Amhali

WAUW: Dit is het mooie gezin van Najib Amhali

Najib presenteert vanavond weer de 'Wie het weet mag het zeggen! Oudejaarsconference'. Benieuwd hoe zijn gezin eruit ziet? Wij delen wat leuke foto's.

Najib Amhali

Najib Amhali is bekend als Marokkaans-Nederlands acteur en cabaretier. Hij heeft in meerdere films en series gespeeld en hij staat nog regelmatig in theater met zijn eigen shows. In 2017 zei hij zijn theatertour af wegens een drank- en drugsverslaving. Hier is hij sterk uitgekomen en daarom is hij alweer een tijdje terug op de buis. Zo deed hij het afgelopen seizoen nog mee met Het Perfecte Plaatje. Vanavond presenteert hij ‘Wie het weet mag het zeggen! Oudejaarsconference’. 

Vrouw en kinderen

Hetgeen waar het allemaal het meeste om draait bij Najib Amhali thuis, zijn zijn vrouw, Niama en twee kinderen, Noah en Novèll. Met zijn vrouw is hij al meer dan 10 jaar samen. ‘Ik ontmoette Niama voor het eerst in een club in Amsterdam. Leuke vrouw, dacht ik meteen. Ze zei: “Ik heb een eigen kapsalon. Laat je een keer bij me knippen.” “Dat is goed,” zei ik, maar het duurde een jaar voordat ik bij haar in de stoel zat. We hadden het over van alles en ik vertelde ook dat ik getrouwd was.’ Najib’s huwelijk verkeerde al enige tijd in slecht weer en nadat hij ging scheiden duurde het niet lang voordat Najib en Niama elkaar weer vonden’, vertelde Najib eens.

Samen met Niama kreeg Najib twee zoons. Op Noah en Novèll is hij ongelooflijk trots. Op Instagram deelt de cabaretier regelmatig foto’s en video’s met hen en daarop is te zien dat zij zo genieten samen.

Wij delen wat leuke foto’s van dit mooie gezin.

Bron en Beeld: Instagram Najib Amhali