100%NL Magazine Froger
Zie ook:
Delen

Natasja Froger openhartig over huwelijkscrisis: “we zijn allebei vreemdgegaan”

Natasja en René Froger zijn inmiddels alweer dertig jaar getrouwd. Het stel is nog altijd even dol op elkaar! Toch is het ook wel eens wat minder gegaan in hun relatie. In een openhartig interview met VROUW vertelt Natasja openhartig over de ups en downs in haar relatie met René.

René (61) en Natasja Froger (56) kennen elkaar inmiddels al meer dan 30 jaar. Samen hebben zij twee zoons, Maxim en Didier. René had al dochter Natascha en zoon Danny. Een vrolijke gezinsfoto van de Frogertjes zie je hier!

Eerste ontmoeting

Natasja en René ontmoeten elkaar in 1987 in Athene. De vonk sloeg over tijdens de vlucht van René, waar Natasja destijds als stewardess werkte. “”Een soort vuurwerk, het had iets onvermijdelijks” vertelt Natasja aan VROUW. Echter, was René toen nog getrouwd. “Dat was voor mij echt een no-go”, aldus Natasja.

Uiteindelijk was er geen houden meer aan en het stel zag in dat zij voor elkaar gemaakt waren. En dus verliet René zijn eerste vrouw Yolanda. “Later trouwde zij met René’s beste vriend. Het feit dat zij ook al vrij snel weer happy was, zegt ook genoeg denk ik” vertelt Natasja.

Huwelijkscrisis

Het stel is inmiddels alweer 30 jaar getrouwd. Toch is het niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn geweest bij de Frogertjes. Zo hebben ze in de tijd dat het wat minder ging in hun relatie een time-out gehad en zelfs een tijdje apart gewoond. Natasja vertelt hier openhartig over: “René en ik zijn ook weleens door een crisis gegaan. We zijn ook allebei vreemdgegaan, honderd jaar geleden”. Gelukkig zagen ze tijdens hun time-out in dat: “als we door zouden etteren er meer stuk zou gaan dan ons lief was. Tijdens die time-out kwamen we erachter dat we elkaar ontzettend misten en ook dat het vooral miscommunicatie was waardoor het fout was gegaan”.

Lezen en schrijven

Het stel kwam weer bij elkaar en samen hebben zij een hele hechte en sterke band. Natasja vertelt: “Als je voor elkaar vecht, en dat hebben we allebei gedaan, dan kun je op een gegeven moment met elkaar lezen en schrijven. Als je intussen zo lang samen bent, rijpt de relatie, er komen zoveel lagen bij door alles wat je hebt meegemaakt. Dat is zoiets kostbaars, dat kun je ook nooit meer met iemand overdoen.”

“Gewoon, mijn vent”

Jaren later is het stel nog steeds stapelgek op elkaar. Over haar geliefde René zegt Natasja: “Ik vind hem gewoon een fantastisch, lief mens. Ja, ook met een grote bek, waardoor mensen hem niet altijd begrijpen, maar met zo’n groot hart. Gewoon, mijn vent.”

Ook zegt ze “We koesteren wat we hebben en genieten daar intens van. Het enige wat ik hoop voor de toekomst, is dat iedereen die me dierbaar is gezond blijft. Want dat is écht het allerhoogste goed.”

Beeld: Instagram Natasja Froger | Bron: VROUW Glossy (Telegraaf).

Delen

Meer over Natasja Froger

OH NO: Natasja Froger geschrokken na ravage in woning
OH NO: Natasja Froger geschrokken na ravage in woning
Oma Natasja Froger is apetrots op kleindochter Fallon: 'Zoo knap'
Oma Natasja Froger is apetrots op kleindochter Fallon: ‘Zoo knap’
Lees alle artikelen over Natasja Froger

Meer over Rene Froger

René Froger verrast heel Nederland met opvallende move!
René Froger verrast heel Nederland met opvallende move!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Lees alle artikelen over Rene Froger