100%NL Magazine Nicolette Kluijver

WOW: Nicolette Kluijver gaat voor een nieuwe look en zet de schaar erin!

Tijd voor verandering, dat moet Nicolette Kluijver gedacht hebben. De presentatrice gooit het roer om en gaat voor een nieuwe look!

Nieuwe look voor Nicolette Kluijver!

We kennen Nicolette natuurlijk niet alleen van haar presentatie skills, maar ook van haar mooie looks! De moeder van de tweeling Ana-Sofia en Jesse gaat de laatste jaren door het leven met een prachtige bos lange, blonde lokken. Nicolette vond echter dat het tijd was voor verandering, en dus liet ze vandaag de schaar erin zetten!

Op Instagram deelt Nicolette het mooie resultaat van haar nieuwe look, het is een korte coupe geworden. ‘Happy New hair! Leuk of zonde?’, vraagt Nicolette aan haar volgers. Wij vinden het Nicolette prachtig staan!

De volgers van Nicolette vinden het haar ook super mooi staan. Zo reageren zij met: ‘Staat je onwijs leuk!’, ‘Wauw, super gaaf!’ en ‘Prachtig!’

Kinderen

Samen met Joost Staudt is Nicolette de trotse ouder van een te leuke tweeling: Ana-Sofia en Jesse. Nicolette is maar wat trots op haar koters en deelt dan ook regelmatig de leukste foto’s van de twee.

Afgelopen november werd de tweeling alweer 6 jaar. Nicolette deelde toen een foto uit de oude doos waarbij de tweeling nog maar net was geboren. Té cute! ‘Baby 1 en baby 2 vandaag 6 jaar. Ik ben zo dankbaar, gelukkig en trots dat ik jullie moeder mag zijn. Ik beloof jullie mijn eeuwige onvoorwaardelijke liefde Jesse Joost en Ana-Sofia Isabella”, schreef Nicolette bij de foto.

 

Bron en Beeld: Instagram Nicolette Kluijver