100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Nicolette Kluijver laat zich voor het eerst uit over nieuwe man in haar leven

Nicolette is al een hele tijd vrijgezel, maar zij lijkt nu een 'superleuke klik' te hebben met iemand. De enthousiaste presentatrice vertelt erover.

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is, dat weet Nicolette Kluijver maar al te goed. De wereld zakte onder haar voeten vandaan toen er longkanker bij haar werd ontdekt. Een zware longoperatie volgde en sindsdien blijft het altijd spannend voor Nicolette.

Verkennende fase

Nicolette is nadat haar relatie met Joost strandde, vrijgezel gebleven. Wel heeft zij altijd gezegd open te staan voor een nieuwe liefde en die lijkt nu misschien in haar leven te zijn gekomen. ‘Ik heb inderdaad een superleuke klik met een man en als hij te zijner tijd mijn vriendje is, zal ik het jullie laten weten’, vertelt Nicolette aan RTL Boulevard. De presentatrice noemt het nog geen relatie, maar de twee zijn wel aan het daten. ‘We zitten nog in de verkennende fase.’

2024 moet hét jaar van Nicolette worden. ‘Ik sta er heel erg voor open en ik hoop dat 2024 veel goeds brengt’, laat zij weten. Niet alleen op liefdesgebied begint het jaar goed voor Nicolette. ‘Had weer een goede scan, we gaan verhuizen en wie weet te zijner tijd liefde.’ Wat een geweldig nieuws is dat. Wij gunnen Nicolette natuurlijk een prachtig jaar met veel goeds, gezondheid én liefde.

Bron en Beeld: RTL Boulevard en Privé

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Stralende Nicolette Kluijver deelt geweldig nieuws
Stralende Nicolette Kluijver deelt geweldig nieuws
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver