100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Nicolette Kluijver viert 7e verjaardag tweeling: ‘Ik ben zo trots op jullie!’

Groot feest vandaag voor Nicolette Kluijver, want haar geliefde tweeling wordt vandaag alweer zeven jaar!

Tweeling jarig!

De twee jongste kinderen van Nicolette Kluijver en haar (ex)man Joost Staudt zijn vandaag jarig en worden alweer zeven jaar! Reden genoeg voor Nicolette om haar zoon Jesse Joost en dochter Ana-Sofie Isabella in het zonnetje te zetten.

Bij een paar prachtige foto’s uit de oude doos schrijft Nicolette: ‘Vandaag zeven jaar geleden. Ik ben zo trots op jullie!’.

Nicolette wordt door ontzettend veel mensen gefeliciteerd. Ook door Luuk Ikink en Sandra Schuurhof. Sandra schrijft: ‘Wat een schatjes! En ongelooflijk toch: 1 keer met je ogen knipperen en ze zijn groot!!’

Huwelijk

Samen met haar man Joost Staudt heeft Nicolette drie kinderen: Isabella van 9 jaar en dus de tweeling van 7. Ondanks dat Nicolette en Joost al ruime tijd getrouwd zijn, zijn de twee helaas niet meer samen. Vorig jaar lieten de twee weten als vrienden uit elkaar te gaan. Joost en Nicolette zijn nog niet gescheiden.

Nieuwe look

Een tijdje geleden besloot Nicolette Kluijver dat het tijd was voor verandering en dus liet ze de schaar in haar kapsel zetten! Nicolette koos toen voor een kort kapsel, het staat haar prachtig!

Benieuwd naar de nieuwe look van Nicolette? Dat zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Nicolette Kluijver

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver