100%NL Magazine Nicolette van Dam Bas Smit
Zie ook:
Delen

Nicolette van Dam: ‘Afsluiting van een mooie fase in ons leven…’

Voor het gezin van Bas en Nicolette komt er een spannende, maar leuke tijd aan. 'Wat een spannend en gaaf avontuur. We zijn er klaar voor'.

Nicolette van Dam

Nicolette van Dam kennen we natuurlijk allemaal! Een hardwerkende powervrouw, met een hilarische man en twee schatten van kinderen! Om Nicolette en Bas kun je eigenlijk niet heen, want het stel is regelmatig op televisie te zien, is veel op social media te vinden en zij verrichten veel werk voor goede doelen. Van de Instagramstory’s van Bas en Nicolette krijgt iedereen dagelijks een lach op het gezicht. Wij genieten er enorm van.

Nieuwe fase

Bas en Nicolette wonen al jaren in hetzelfde huis in Amsterdam. Samen met de kinderen hebben zij hier lief en leed meegemaakt. Er zijn honderden, misschien wel duizenden Instagramastorys gemaakt, er zijn schildpadden geboren, er is veel gedanst en veel gegeten. Toch is het nu tijd voor iets nieuws. Wel in hetzelfde huis overigens, maar de woning wordt even goed onder handen genomen. Om die reden gaat het gezin tijdelijk verhuizen. Op Instagram deelt Nicolette een foto, waarbij zij met een grote glimlach op haar gezicht in een leeg huis staat. ‘Afsluiting van een mooie fase in ons leven… We gaan verbouwen en daarom (tijdelijk)verhuizen. Wat een spannend en gaaf avontuur. We zijn er klaar voor en de diertjes ook. Keep you posted! – En wat een fantastisch team heeft ons geholpen met verhuizen’, schrijft zij eronder. Wat een ongelooflijk spannende, maar leuke tijd komt eraan voor het gezin. Wij zijn super benieuwd hoe de nieuwe woning eruit komt te zien. Succes, Bas en Nicolette!

Bron en Beeld: Instagram Nicolette van Dam.

Delen

Meer over Nicolette van Dam

Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
WOW: Bas Smit zorgt voor enorme verbazing met nieuwe aankoop!
WOW: Bas Smit zorgt voor enorme verbazing met nieuwe aankoop!
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam