ZIEN: Nicolette van Dam showt volgers haar killerbody
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nicolette van Dam showt volgers haar killerbody

De 37-jarige presentatrice en hard working mom ziet er nog steeds uit om door een ringetje te halen en daar is Bas maar al te trots op.

Vakantie

Powerkoppel Bas Smit en Nicolette van Dam zijn al dagen aan het genieten van een heerlijke, verre vakantie samen. Eerder deze week deelde Bas Smit al wat foto’s op een cruiseschip. Het stel viert eindelijk de verjaardag van hun goede vriend Richard Branson. Dit is door corona twee jaar uitgesteld, dus wordt daarom nu extra groot gevierd.

Killerbody

Hoewel het stel afgelopen dagen foto’s deelden in onder andere Miami, liet Bas zijn volgers gisteren meegenieten van hun aankomst in de zonnige Bahama’s. Naast zijn Instagramstory’s op het strand, op een boot en op de whiteparty, plaatste hij een prachtige foto van Nicolette in het heldere blauwe water. Wow, wat ziet Nicolette er goed uit en wat een killerbody heeft de Nederlandse presentatrice.

Gunfactor

Het is algemeen bekend dat Bas en Nicolette ontzettend hard werken samen. Zo brachten zij afgelopen tijd samen hun tweede boek uit, kwamen zij met een nieuw soort rosé, organiseerde zij de concerten van De Amsterdamse Zomer en doen zij eigenlijk nog veel meer samen. Zo’n mooie vakantie is het stel dan ook meer dan gegund. ‘Heerlijk genieten, mooie lieve mensen’, ‘Heerlijk, tis jullie gegund’ en ‘Life is good! Geniet ervan en van elkaar!’, reageren volgers onder de foto, waarop Nicolette in de schijnwerpers staat.

https://www.instagram.com/p/CgTSYGhsF8d/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Bas Smit

Delen

Meer over Bas Smit

Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Lees alle artikelen over Bas Smit

Meer over Nicolette van Dam

Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Babynieuws voor Bas Smit en Nicolette van Dam
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam