100%NL Magazine Nielson
Zie ook:
Delen

Nielson deelt eerlijk en emotioneel bericht over zijn mentale gezondheid

Nielson deelde vanochtend vroeg een heel eerlijk bericht op zijn Instagram. Het gaat namelijk niet zo goed met de zanger.

“Of ik nou een goede of een slechte dag heb; zo zien mijn avonden/nachten er de laatste tijd uit”, zegt Nielson op Instagram. Hij vervolgt zijn verhaal “Ik doe mijn best. Samen met de mensen om me heen. En we maken echt wel stappen. Maar die stilte aan het einde van de dag… die gaat nooit wennen denk ik. Weet ook niet waarom ik dit deel, maar waarom ook niet. In jullie timelines staan vast genoeg berichten van mensen die blij zijn. Of in ieder geval doen alsof.”

Nielson is dankbaar dat hij zijn muziek nog heeft en probeert morgen weer de draad op te pakken wat betreft zijn grote passie. “Morgen duik ik mijn hokkie weer in. Ga ik proberen weer wat te maken van mijn gedachten. Muziek maakt het zachter. Zelfs nu. Dat is wel bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn. Zo sluit ik af voor nu.”

In augustus deelde Nielon ook al een emotionele foto van zichzelf en liet hij weten dat het leven op dit moment ‘ongenadigd hard’ is. We hopen dat het snel beter gaat met Nielson en dat ook zijn muziek hem daarbij zal helpen.

Bron en beeld: Instagram Kraantje Pappie

Delen

Meer over Nielson

GOUDEERLIJK: Nielson laat van zich horen 'Het heeft tijd nodig'
GOUDEERLIJK: Nielson laat van zich horen ‘Het heeft tijd nodig’
Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Lees alle artikelen over Nielson