100%NL Magazine Nielson
Zie ook:
Delen

Nielson verbreekt stilte na lange periode van afwezigheid ‘ik was mezelf niet meer’

Het jaar 2020 was een zwaar jaar voor Nielson. De zanger verloor in augustus zijn neef die hij tevens als een van zijn beste vrienden beschouwde. Sindsdien is het heel stil rondom de zanger. Tot vandaag.

Stilte verbreken

Op Instagram deelt hij heel openhartig zijn verhaal. ‘Jullie hebben het afgelopen jaar weinig van mij gehoord. Ik heb deze dag, 7 juni, uitgekozen om die stilte te verbreken’, begint NIelson zijn verhaal. De zanger vertelt dat er veel heftige gebeurtenissen tegelijk plaatsvonden vorig jaar in zijn leven en dat heeft hem op veel donkere plekken gebracht.

Verdriet

NIelson vervolgt: ‘op 10 augustus 2020 ben ik mijn neef en daarmee een van mijn beste vrienden verloren. Nathan wist toen net een maand dat hij leed aan leukemie. Zijn overlijden was plotseling als bij een ongeluk en wierp een donkere schaduw over alles.’

Verwerkingsproces

De altijd optimistische Nielson voelde zichzelf niet meer. De afgelopen maanden heeft hij zijn verdriet omgezet in liedjes die hij vandaag uitbrengt als EP onder de naam Grijs. Nielson bedankt iedereen die hem heeft bijgestaan in deze moeilijke tijd. Hopelijk helpt de nieuwe EP met het verwerkingsproces van Nielson!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Nielson

GOUDEERLIJK: Nielson laat van zich horen 'Het heeft tijd nodig'
GOUDEERLIJK: Nielson laat van zich horen ‘Het heeft tijd nodig’
Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Lees alle artikelen over Nielson