100%NL Magazine Nikkie de Jager
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nikkie de Jager-Drossaers deelt spectaculaire trouwvideo met volgers

Na een week wachten heeft Nikkie haar prachtige trouwvideo gedeeld, waarop zij naast beelden van de bruiloft ook vertelt over de mooie en emotionele momenten die dag.

Bruiloft

Alweer ruim een week geleden gaven Nikkie de Jager en Dylan Drossaers elkaar het jawoord. Op de foto’s en video van afgelopen dagen was al te zien dat het om een sprookjesachtige bruiloft ging, maar nu deelt de visagiste de gehele trouwvideo op YouTube. Wat zien Nikkie en Dylan er geweldig. Het geluk straalt er van alle kanten vanaf.

Video

Nikkie deelt verschillende beelden in de video. Zo laat zij zien hoe zij haar eigen make-up aan het doen is, maar ook beelden van hoe zij elkaar het jawoord gaven, hoe alle gasten reageerden op zowel Dylan als Nikkie, wie de gekozen liedjes zong en wie de taart heeft gemaakt. Voor dat laatste was Robèrt van Beckhoven verantwoordelijk en liedjes als ‘Always Remember Us This Way’ van Lady Gaga, zong Davina Michelle. Voordat de bruiloft begon, moesten al Nikkie haar gasten hun telefoon inleveren en dat is voor haar nog steeds het beste idee ooit geweest. ‘Als je van dit filmpje één tip onthoudt, laat het dan deze zijn’, vertelt Nikkie in haar video. Naast de vrolijke beelden en momenten liet Nikkie ook weten dat er veel gehuild is op de bruiloft. Al is dit waarschijnlijk alleen maar van geluk en vreugde.

Trouwplannen

Nikkie en Dylan hebben al jaren het plan om te trouwen, maar door de pandemie kwam het er maar niet van. Het stel wilden alles perfect geregeld hebben, zonder enige maatregelen en dat is maar al te logisch. De manier hoe Nikkie ten huwelijk is gevraagd zal haar waarschijnlijk altijd bijblijven. In een bijzondere grot in Italië vroeg de visagiste haar vriend wat foto’s van haar te maken. Terwijl zij zich even omdraaide om iets uit haar tas te pakken, pakte Dylan de ring uit zijn broekzak en ging hij op zijn knieën. Nikkie liet destijds weten onwijs gelukkig te zijn. Wij wensen het getrouwde stel al het geluk van de wereld toe met elkaar.

Benieuwd naar de trouwvideo van Nikkie? Je ziet hem hier.

https://www.instagram.com/p/CidGWvuLJD7/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: YouTube NikkieTutorials

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager