100%NL Magazine verloofde Nikkie de Jager

Nikkie de Jager

Nikkie de Jager

Al van jongs af aan was Nikkie geobsedeerd door make-up. Al vrij snel begon Nikkie met het filmen van YouTube filmpjes waarop ze experimenteerde met verschillende looks. Nooit had ze kunnen denken dat ze zou uitgroeien tot een van de meest gewaardeerde make-up goeroes ter wereld.

Inmiddels heeft Nikkie 14(!) miljoen abonnees op haar YouTube kanaal en bijna 17 miljoen volgers op Instagram.

Coming out

Nikkie begon het jaar 2020 met een mooie, maar ook persoonlijke bekentenis. In een video op haar YouTube kanaal die inmiddels al meer dan 39 miljoen keer wereldwijd is bekeken liet ze weten transgender te zijn. ‘Ik ben geboren in het verkeerde lichaam’, liet Nikkie weten.

Toch was het niet geheel Nikkie haar eigen keuze om haar ‘geheim’ met de wereld te delen. Ze besloot het toch te doen, nadat ze door een man gechanteerd werd. De onbekende man stelde Nikkie voor een ultimatum: ze moest het voor een bepaalde datum bekend maken, anders zou hij het doen. Nikkie besloot het heft in eigen handen te nemen en het zelf te vertellen.

Privé

Inmiddels is Nikkie alweer een paar jaar heel gelukkig en verliefd op de Brabantse Dylan. Op een prachtige locatie in Italië besloot Dylan om de stoute schoenen aan te trekken en zijn vriendin ten huwelijk te vragen. In 2022 hadden ze hun droombruiloft.