100%NL Magazine Nikkie de Jager en Dylan
Zie ook:
Delen

Nikkie de Jager deelt ene leuke vakantiefoto na de andere met haar verloofde Dylan!

Ook voor Nikkie was mei een drukke maand. Na haar wervelende succes op het podium van het Songfestival, vond ze het tijd om haar rust te pakken op een tropische bestemming!

Tropische bestemming

Het is niet duidelijk waar Nikkie precies vakantie aan het vieren is, maar er zijn in ieder geval veel palmbomen en een zwembad aanwezig. Twee dagen geleden lag ze bijvoorbeeld nog full glam in een prachtig roze badpak aan het zwembad. Nikkie had nooit gedacht dat ze zich zelfverzekerd genoeg zou voelen om zo’n foto te plaatsen.

Douze million points

Nikkie wordt overladen met positieve reacties. Zo zegt Chantal Janzen ‘Douze million points’ en zou Jan Smit wel op haar willen duiken! Ook reageren Bas Smit, Edsilia Rombley, Roxeanne Hazes en nog veel meer BN’ers onder de foto.

Dylan is haar thuis

Maar Nikkie houdt natuurlijk van een grapje en deelt naast haar mooie badpakfoto ook een foto waarbij ze op een gigantische opblaasbare flamingo zit. Volgens Nikkie is Dylan haar thuis, waar ze ook naartoe reizen. Dit schrijft de make-up goeroe bij een prachtige foto van haar en Dylan. Geniet ervan Nikkie!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager