100%NL Magazine Nikkie
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nikkie de Jager deelt hilarische video van vroeger!

Ze is dé makeup-goeroe van de hele wereld en ze komt uit ons kleine landje: Nikkie de Jager! Op Instagram deelt Nikkie een te grappige video uit vervlogen tijden.

Nikkie de Jager

Al van jongs af aan was Nikkie geobsedeerd door make-up. Al vrij snel begon Nikkie met het filmen van YouTube filmpjes waarop ze experimenteerde met verschillende looks. Nooit had ze kunnen denken dat ze zou uitgroeien tot een van de meest gewaardeerde makeu-up goeroe’s ter wereld.

Inmiddels heeft Nikkie bijna 14(!) miljoen abonnees op haar YouTube kanaal en ruim 15 miljoen volgers op Instagram.

Hilarische video van vroeger

Nikkie is heel actief op social media, zo ook op TikTok. Met elke nieuwe trend is Nikkie er als de kippen bij om ook mee te doen. Dus ook met deze trend!

Zo begint ze haar video: ‘Denk je dat me pijn kunt doen? Ik was ervan overtuigd dat ik kon dansen en zingen toen ik een kind was’. Vervolgens zien we een hele kleine Nikkie die danst en zingt op een liedje van K3, tijdens een tv-show. Vol overgave zingt Nikkie uit volle borst, en dat levert een hilarische video op!

De fans van Nikkie reageren massaal onder de video. Zo ook Paul de Leeuw. Hij schrijft: ‘Oh wat is dit fantastisch!!! Love love love it!!’. Je ziet de video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram NikkieTutorials

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager