100%NL Magazine Nikkie de Jager
Zie ook:
Delen

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg

Nikkie de Jager deelt openlijk over haar ervaring met chantage en de opmerkelijke groei van haar carrière.

Nikkie de Jager

NikkieTutorials, die in het echt Nikkie de Jager-Drossaers heet, is dé make-up goeroe van de héle wereld! Ja je leest het goed, Nikkie is wereldwijd bekend en wij zijn maar wat trots dat zij uit Nederland komt! Op Instagram heeft Nikkie maar liefst 18,7 miljoen volgers en ook op YouTube is ze razend populair met miljoenen abonnees.

Na de chantage

In januari 2020 kwam Nikkie naar buiten als transgender nadat ze werd gechanteerd door iemand die haar verleden als transvrouw dreigde te onthullen. Nikkie deelde haar verhaal op haar YouTube-kanaal, waarbij ze de controle over haar eigen verhaal nam voordat anderen dat konden doen. Haar openhartigheid werd wereldwijd geprezen en ze ontving veel steun van haar fans en collega’s in de industrie. Haar recente Instagram-post lijkt te suggereren dat ondanks de chantage en de dreiging om haar carrière te vernietigen, haar succes alleen maar is gegroeid.

Kracht terugnemen

Een laatste opmerking die de YouTube-sensatie deelde over deze ervaring is dat het belangrijk is om je uit te spreken als zoiets jou overkomt. “Mijn situatie is een speciaal soort situatie omdat ik mijn leven voor jullie allemaal leef. Ik leef mijn leven openbaar en ik kreeg de kans om mijn kracht terug te nemen,” legde de Jager uit. “Maar als je niet in de positie bent om je kracht terug te nemen, moet je hulp zoeken bij de politie, vrienden en familie.”

 

Youtube: Nikkie Tutorials. Beeld: Instagram nikkietutorials

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Nikkie over kinderwens
Nikkie over kinderwens “Zou ik met niemand anders willen dan met hem”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager