Numidia poseert in zilveren glitterjurk en wordt overladen met complimenten
Zie ook:
Delen

Numidia poseert in zilveren glitterjurk en wordt overladen met complimenten

Numidia is onwijs veel kilo's verloren en zij ziet er on-ge-loof-lijk goed uit. Zij poseert nu in een jurk die haar beeldig staat.

Numidia

Je kent haar misschien als Numidia, maar achter die naam schuilt een getalenteerde Marokkaans-Nederlandse zangeres met een verhaal. Terug in 2015 gaf ze The Voice of Holland een kans en belandde ze in het team van Angela Groothuizen. Numidia heeft toen indruk gemaakt en bereikte de finale, hoewel de overwinning haar net ontglipte.

Vorig jaar heeft Numidia opnieuw geschitterd, dit keer bij ‘De Beste Zangers’, waar ze haar stem liet horen naast andere getalenteerde Nederlandse artiesten. Ze blijft groeien en inspireren, en we kunnen niet wachten om te zien wat ze hierna in petto heeft!

Glitterjurk

Numidia is in de afgelopen weken flink wat kilo’s kwijtgeraakt en zij ziet er geweldig uit. Dit keer deelde zij een drietal foto’s van zichzelf op de trap. In een zilveren glitterjurk, met krullen in het haar en met prachtige make-up, poseert zij en mensen reageren massaal over het feit hoe goed Numidia eruitziet. ‘Je straalt mijn super ster!’, ‘Meid wat zie je er goed uit!!!!’ en ‘Wauw wat zie er geweldig uit zeg’, is maar een greep uit de reacties. Je bent inderdaad prachtig, Numidia!

Bron en Beeld: Instagram Numidia

Delen

Meer over Numidia El Morabet

WOW: Numidia straalt als nooit te voren in prachtige blauwe jurk
WOW: Numidia straalt als nooit te voren in prachtige blauwe jurk
ZIEN: Numidia showt gigantisch gewichtsverlies: '-13 kilo!'
ZIEN: Numidia showt gigantisch gewichtsverlies: ‘-13 kilo!’
Lees alle artikelen over Numidia El Morabet