Jaimie Vaes banner
Zie ook:
Delen

OEHLALA: Jaimie Vaes naakt in nieuwe Playboy “Geheimzinnig en stoer”

Het is voor het eerst sinds 2013 dat een BN'er in Playboy staat, namelijk Jaimie Vaes. Voor Jaimie stond een reportage in Playboy hoog op haar bucketlist.

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes is een Nederlands styliste die in Nederland bekend werd als de vriendin en latere verloofde van de rapper Lil’ Kleine. In 2019 kregen Lil Kleine samen met zijn toenmalige vriendin Jamie Vaes een zoon: Lío. Het stel is vaak in aanraking gekomen met de politie. Vooral het incident op Ibiza, waarbij Jaimie mishandeld werd, is vaak ter sprake gekomen in de media. Nadat deze beelden uitlekten ging het stel uit elkaar.

Playboy

Jaimie Vaes is uit de kleren gegaan voor de augustuseditie van Playboy. Het is voor het eerst in tien jaar dat er weer een BN’er naakt in het blootblad staat. Voor Jaimie stond een reportage in Playboy op haar bucketlist, vertelt zij aan RTL Boulevard. “Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal. Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois neer te zetten. Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen.”

 

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Instagram Jaimie Vaes

Delen