Zijn rapper Lil' Kleine en Jaimie Vaes nu echt uit elkaar?
Zie ook:
Delen

Zijn rapper Lil’ Kleine en Jaimie Vaes nu echt uit elkaar?

Het lijkt erop dat Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes definitief uit elkaar zijn. Op Instagram Stories heeft Koen Kardashian, een goede vriend van Jaimie, een bericht geplaatst, waarin hij laat doorschemeren dat de relatie mogelijk voorbij is.

Genoeg is genoeg

Zo schrijft Koen: “Lieve Jaimie, ondanks dat ik er altijd voor je heb geprobeerd te zijn in goede en slechte tijden, wist ik niet altijd hoe. Hier is namelijk geen handboek voor. Het monster waar jij de afgelopen jaren mee te maken hebt gehad is nu eindelijk voorbij. En dat gun ik je.” Ook hoopt Koen dat ze zich weer veilig kan voelen: “Ik hoop dat je nu vooral vooruit kunt kijken, je veilig kan voelen en dat je weer de weg vindt om te kunnen stralen. Ik hoop op gerechtigheid lieve Jaimie. Je bent zo’n mooi mens”. Koen eindigt zijn berichtje met: “Genoeg is genoeg. We doen dit samen, ik hou van je”.

100pmagazine_jaimievaes_koenkarsashian

Aangehouden

Rapper Lil’ Kleine (27) zou gisteravond zijn aangehouden door de politie, omdat hij verdacht zou worden van mishandeling. Aan Shownieuws heeft de politie bevestigd dat een 27-jarige Amsterdammer is aangehouden in Amsterdam in verband met een mishandeling. Bronnen hebben aan Shownieuws bevestigd dat het om Lil’ Kleine gaat.

Aan Shownieuws laat het management van rapper Lil’ Kleine weten: “ook wij hebben beelden gezien die vanavond zijn verspreid via social media. Het management van Jaimie en Jorik heeft nauw contact met beiden en zal later met een nadere verklaring komen. Tot nader order zal er geen commentaar worden gegeven. Voor nu vragen wij het gezin met rust te laten.”

Opgedoken video Juicekanaal

Eerder dook er op zondagavond een video op. Op deze beelden, die zijn vrijgegeven door Yvonne Coldeweijer (35), zouden vermoedelijk Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes te zien zijn. Op de beelden zou te zien zijn hoe de rapper zijn verloofde aan haar haren uit de auto sleept. Wanneer deze beelden gemaakt zijn, is niet duidelijk.

Ibiza

Het koppel raakte vorig jaar ook al in opspraak. Er zou destijds ook een mishandeling hebben plaatsgevonden. De rapper werd toen zelfs door de Spaanse politie opgepakt, maar werd kort daarna weer vrijgelaten.

Bron: Instagram Koen Pieter van Dijk , Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: Instagram Koen Pieter van Dijk & Instagram Lil' Kleine.

Delen

Meer over Lil Kleine

Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen? Dit zegt ze erover
Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen? Dit zegt ze erover
Lil Kleine: 'Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn'
Lil Kleine: ‘Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn’
Lees alle artikelen over Lil Kleine