100%NL Magazine Rolf Sanchez
Delen

OEHLALA: Rolf Sanchez deelt pikante transformatie foto’s

Rolf laat zijn volgers blozen! Hij is dagelijks in de sportschool te vinden en het resultaat mag er zeker zijn.

Rolf Sanchez

Roelof Wienk, of beter bekend als Rolf Sanchez, domineert al een paar jaar de hitlijsten van Nederlands. Met zijn Dominicaanse roots geeft hij al zijn songs een zomers tintje en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Hits zoals Ven Ven, Pa Olvidarte en natuurlijk niet te vergeten: Más más más, wij kennen ze allemaal en wij zingen ze allemaal luidkeels mee. Wat een gezellige muziek maakt Rolf. Naast zijn eigen optredens, zingt hij ook jaarlijks de sterren van de hemel tijdens de concerten van De Vrienden van Amstel LIVE!

Transformatie

Rolf is super goed bezig en heeft een prachtige transformatie ondergaan. Zo schrijft hij: “4,5 maand geleden zat ik er niet helemaal lekker in, zowel mentaal als fysiek”, deelt Rolf in zijn Instagram Stories. Daarom besloot hij actie te ondernemen. “Toen begon ik m’n slaap, mind en adem echt als prioriteit te nemen”, deelt de zanger. “Ben op een hele andere manier gaan trainen, op een holistische manier”, legt hij uit. “Dankbaar.” Rolf ziet er fantastisch uit! Je ziet het bericht hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Rolf Sanchez

Delen

Meer over Rolf Sanchez

Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: 'Er is zoveel gebeurd'
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: ‘Er is zoveel gebeurd’
Verdrietige Rolf Sanchez: 'Met pijn in mijn hart'
Verdrietige Rolf Sanchez: ‘Met pijn in mijn hart’
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez