100%NL Magazine ANP André van Duin
Delen

OEPS: Ongelukje op de verjaardag van André van Duin

De 76e verjaardag van André van Duin liep helaas niet vlekkeloos...

André van Duin

André van Duin kennen we allemaal als de vriendelijke, goedgehumeurde komiek van Nederland, die naast zijn hilarische grappen ook nog eens goed kan zingen. Naast muziekmaken, is André door de jaren heen veel op televisie geweest. Hij heeft veel verschillende programma’s gepresenteerd en is vaak bij programma’s aan tafel geschoven. Ook heeft hij onwijs veel op het podium in het theater gestaan. Een variërende en glansrijke carrière, die nog niet voorbij is.

Verjaardag

De 76e verjaardag van André van Duin liep helaas niet vlekkeloos. Het feest vond afgelopen zondag plaats op een boot. De voormalige schoonzus van de bekende komiek was aanwezig, maar maakte op de feestelijke dag een flinke val. Op het moment dat de schoonzus aan boord wilde komen, viel ze van het trapje af. De ambulance kwam eraan te pas..

Prachtige woning

Wij hopen dat André veel cadeautjes en gezelligheid heeft mogen ontvangen op de boot en bij hem thuis. Hij woont namelijk in het prachtige Amsterdam, in een bijzonder grachtenpand. Hij woonde hier samen met zijn man Martin, maar die overleed in 2020 aan de gevolgen van botkanker… Foto’s van deze geweldige woning zie je hier. 

 

 

Beeld: ANP. Bron: Shownieuws

Delen

Meer over André van Duin

LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
André van Duin vertelt openhartig over bestraling kortgeleden
André van Duin vertelt openhartig over bestraling kortgeleden
Lees alle artikelen over André van Duin