100%NL Magazine Lisa Vol OG3NE
Zie ook:
Delen

Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig’

Iets waar Lisa een jaar geleden nog niet van durfde te dromen, is nu werkelijkheid geworden. Zij is zo blij en dat begrijpen wij heel goed!

OG3NE

OG3NE is een meidengroep bestaande uit drie zussen: Lisa, Amy en Shelley Vol. Samen zingen de zussen de sterren van de hemel! De zusjes werden bekend in 2007, toen ze het Junior Eurovisiesongfestival wisten te winnen. Daarna bleef het een lange tijd stil rondom OG3NE, maar in 2014 maakten de zusjes een gigantische comeback door mee te doen aan The Voice of Holland! Daarna is hun carrière in een stijgende lijn omhoog gegaan. Wow, wat hebben deze meiden al veel bereikt samen!

Maand in Parijs

De relatie van Lisa, de oudste zus, strandde in 2021. Na 7 jaar liet zij weten dat zij en Ergin te veel van elkaar verschilden. Lisa was een tijdje vrijgezel en zij besloot het afgelopen jaar een maand in haar eentje naar Parijs te gaan. ‘Ik zat daar een maand in mijn eentje omdat ik gek ben op die stad. Ik had nooit verwacht dat ik daar verliefd zou worden, totdat ik hem ontmoette.’ Lisa heeft het hier over Robin.

Roze wolk

In het begin van de relatie moest Lisa veel heen en weer reizen, maar zij wist dat hij bereid was om naar Nederland te verhuizen. In een interview met Weekend laat zij nu weten: ‘Dat is is inmiddels gebeurd, hij is binnen jongens! Hij woont inmiddels bij me. Ik ben ontzettend enthousiast en hij ook. Ik zit op een roze wolk, ik ben zo gelukkig met hem.’ Wat een geweldig nieuws is dat zeg. Wij gunnen het stel veel geluk!

Bron en Beeld: Weekend en 100%NL Magazine

Delen

Meer over OG3NE

OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
OG3NE-zusjes: 'Als één van jullie iets overkomt hoeft het van mij niet meer'
OG3NE-zusjes: ‘Als één van jullie iets overkomt hoeft het van mij niet meer’
Lees alle artikelen over OG3NE