100%NL Magazine Lisa Vol en vriend
Zie ook:
Delen

OG3NE-zangeres Lisa Vol en vriend uit elkaar na 7 jaar

Na een relatie van 7 jaar gaan OG3NE-zangeres Lisa Vol en haar vriend Ergin Arslanbas uit elkaar. Dat maakte Lisa bekend op haar Instagram pagina.

Verschillende verwachtingen

Hun verwachtingen van het leven verschillen te veel en dus hebben ze samen besloten om uit elkaar te gaan, laat Lisa weten op Instagram. ‘Na een relatie van 7 jaar hebben Ergin en ik, in goed overleg, besloten ieder ons eigen weg te gaan in het leven.’ De OG3NE-zangeres vervolgt haar verhaal: ‘We koesteren de mooie herinneringen van onze relatie met een lach en zijn dankbaar voor de troost die we elkaar hebben kunnen bieden in droevige tijden. We hebben ons best gedaan onze relatie te laten slagen maar de verwachtingen van het leven kunnen soms toch te veel verschillen.’

‘Het doet nu veel pijn’

Onder het bericht plaatste Lisa een liefdevolle foto van Lisa en Ergin. ‘Het doet nu veel pijn maar iets in ons zegt dat dit ons uiteindelijk beide gelukkiger zal maken’ schrijft Lisa.

Je ziet de post en foto hieronder:

https://www.instagram.com/p/CXNjxDVshL6/?utm_source=ig_web_copy_link

7 jaar samen

Helaas zijn de zangeres en Ergin dus niet meer samen. Enkele maanden geleden vierden zij nog dat ze 7 jaar samen waren. Je leest het artikel hier.

Bron en Beeld: Instagram Lisa Vol van OG3NE.

Delen

Meer over OG3NE

OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: 'Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig'
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig’
Lees alle artikelen over OG3NE