Olcay heel openhartig over breuk met grote liefde Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

Olcay heel openhartig over breuk met grote liefde Ruud de Wild

Inmiddels wonen Olcay Gulsen en Ruud de Wild al een tijdje samen, maar het was niet altijd koek en ei tussen de twee. Vorig jaar zijn ze namelijk een tijdje uit elkaar geweest.

In de nieuwe &C vertelt Olcay Gulsen heel openhartig over haar korte breuk met Ruud de Wild vorig jaar. Het stel was net 4 maanden bij elkaar toen de ex van Olcay overleed; haar eerste grote liefde.

“Ergens zag ik het tien jaar geleden al aankomen. James was een moeilijke man, had een verleden met drugs. Het ging exact zoals ik verwachtte en de pijn was ook zoals ik verwachtte. Dat vind ik het moeilijkste aan het leven, dat dit erbij hoort.”

Ruud en Olcay kwamen net terug van vakantie toen ze het nieuws hoorde. Olcay vertelt dat Ruud heel rigoureus was en de relatie gelijk wilde beëindigen. Daar kwam Ruud alleen snel op terug. “Het was misschien wel het leerzaamste uit mijn leven.” Ruud had namelijk nooit gedacht dat hij en Olcay weer bij elkaar zouden komen. “Soms moet je je ego aan de kant zetten en er gewoon voor iemand zijn.”

Olcay kan zich nu geen leven meer voorstellen zonder Ruud en ook Ruud is dolgelukkig met zijn grote liefde. Ook het samenwonen gaat ze goed af. “Ruud en ik zijn in coronatijd gaan samenwonen, dus we hebben nu ons eigen huisje. Als we niet bezig zijn met de laatste dingen uitpakken, dan spelen we veel spelletjes. Dat is echt gezellig, want ik ben bloedfanatiek. Het enige wat ik wil is winnen, dus Ruud en mijn zussen moeten er regelmatig aan geloven.”

Gister vierde Olcay nog haar 40e verjaardag met familie en natuurlijk grote liefde Ruud. Ze plaatste een prachtige foto van zichzelf in een gele jurk en ze vindt 40 worden ‘helemaal prima’.

Bron: &C | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: 'Het gaat echt niet goed...'
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: ‘Het gaat echt niet goed…’
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen